Levensloop

Je kunt in alle fasen van het leven terecht bij een homeopaat.

KINDERTIJD

bij een snotneus, huidklachten, oorontstekingen of klachten na vaccinatie. En ook bij allerlei ontwikkelingsstoornissen (ADD, ADHD, Asperger etc.), angsten, bedplassen en slapeloosheid, homeopathie kan bij allerlei klachten ingezet worden, kinderen reageren heel gevoelig op homeopatische middelen, snel en zonder omweg, prachtig om te zien.

PUBERTEIT

wanneer de hormonen gaan opspelen, je brein ineens lijkt te veranderen, je steeds heel snel kwaad wordt en je je niet begrepen voelt, je zussen of broers niet, soms zelfs niet door je leeftijdsgenoten…

VOLWASSENHEID 

net als in andere levensfases kunnen er  psychische, emotionele en fysieke klachten klachten ontstaan, het vinden van je weg in het leven na grote veranderingen zoals het overlijden van een geliefd persoon, een teleurstelling in de liefde of bijvoorbeeld werkeloosheid. Er kan natuurlijk ook een kink in de kabel komen door lichamelijke ongemakken, te denken valt aan: gewrichtsklachten, chronische longklachten, altijd maar moe. Je wilt zelf de regie weer in handen nemen. Dan bij je bij de homeopaat aan het goede adres.

OUDERSCHAP

ouderschap kan onverwachte gevoelens oproepen, herinneringen bovenhalen aan de eigen jeugd. Als u een lastige jeugd heeft gehad is er vaak de behoefte om het heel anders te doen dan uw eigen ouders, zodat uw kind op een andere, prettiger, betere jeugd terug kan kijken als uzelf. Maar hoe doe je dat? Ik zie regelmatig mensen in de praktijk die aanlopen tegen reakties van zichzelf in de opvoeding die ze niet verwacht hadden en die averechts werken. Dat kan bijvoorbeeld voor teleurstelling zorgen in hun zelfbeeld. Of mensen voelen angst om ‘net zo te worden als vader of moeder’ Homeopathie en de gesprekken tijdens de consulten helpen u inzicht te krijgen in uw eigen jeugd, helpen u uw jeugd te verwerken en uw reakties beter te begrijpen zodat uw jeugd minder van invloed is, ook niet vanuit het onbewuste, op wat u in het huidige leven doet.

OUDERDOM

Oud worden wil iedereen maar oud zijn niet. Begrijpelijk want als je ouder wordt kunnen allerlei klachten u belemmeren om dat te doen waar u zin in heeft. U krijgt last van uw gewrichten, u moet vaker even rusten. Soms moet u ineens denken aan een bepaalde tijd in uw leven waar u nooit helemaal klaar mee bent gekomen. Ook heeft ouder worden mooie kanten, door de homeopatische middelen en gesprek tijdens het consult zullen we de verschillende aspecten belichten en uiteindelijk een plan maken om die kanten meer naar voren te laten komen doordat u minder gehinderd door de klachten van het nu en het verleden.

2014-11-13 08.48.48