Over mezelf

gerda2-5-2013

SINDS 1996 BEN IK MET GROOT PLEZIER KLASSIEK HOMEOPAAT

In het consult ga ik in gesprek met u over uw talenten en waardoor ze geblokkeerd worden, dat kunnen verschillende dingen zijn (een fysiek probleem, emotioneel of psychisch probleem of ongeinsprireerdheid) Ik gebruik mijn talenten om samen met u te onderzoeken waardoor die van u niet uit de verf komen (hoe precies kunt u vinden onder ‘werkwijze’) om vervolgens een behandelplan voor te leggen waardoor de energie weer gaat stromen, u zelf weer de touwtjes in handen krijgt zonder dat u gehinderd wordt door de klachten, ook als ze niet geheel te genezen zijn zullen ze meer naar de achtergrond raken.

MIJN ACHTERGROND

Van 1986 tot 2004 was ik verpleegkundige in verschillende algemene ziekenhuizen. Wat me opviel was dat de nadruk lag op het wegnemen van de symptomen vaak zonder dat er naar de diepere oorzaak gekeken werd en zonder dat de zieke zelf een rol had in de behandeling.

Ik ben toen gaan rondkijken naar geneeswijzen die aan beide aspecten van het ziekzijn wel aandacht geven. Voor mij was homeopathie wat ik zocht, en nog steeds wordt ik heel enthousiast van deze manier van genezen. Dagelijks ben ik in stille verwondering en springt mijn hart op door de kracht die homeopathie in zich heeft en die zichtbaar wordt in de mensen die ik behandel en wat het voor verschil kan maken in het leven van die mensen.